Udstyr

Da man først begyndte at spille minigolf som en sport, blev der spillet med trækøller og kun en enkelt bold. I dag er det helt anderledes!
Der findes tusindvis af forskellige bolde, som hver kan have meget forskellige egenskaber. Boldene kan variere i både vægt, hårdhed, overflade og størrelse. Boldene har også vidt forskellige hoppehøjde, de kan hoppe alt fra 0% til 90% af den højde, som man slipper denne fra. De tre forskellige typer overflade som findes er lakeret og ru – og en kombination af disse, nemlig rulak. Derudover kan man opvarme eller nedkøle en bold, for at opnå nogle helt bestemte egenskaber for en bestemt bold.
Selve putteren kan man få i både forskellige materialer, vægt, længde og udseende. Derudover sætter man et stykke tilskåret gummi på putterens slagside for at optimere slaget i forhold til foreksempel skruet. Køllen som en minigolfspiller har er desuden en betydeligt bedre kvalitet end den man låner, når man skal spille en enkelt runde som turist – dette gælder selvfølgelig også boldene.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/5/b/aalborgminigolfklub.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399