Klubbens historie

Aalborg Minigolf Klub blev stiftet i 1993 af en flok minigolf entusiaster.

De første 3 år spillede vi på minigolfbanen på Skydebanevej i Aalborg. Anlægget var et 18 huls fantasianlæg og dannede baggrund for en rigtig god start for klubbens medlemmer.

Klubben havde fra starten to store målsætninger: at have sit eget indendørsanlæg, samt at få et 18 huls internationalt anlæg, hvor vi selv var herrer over tingene.

Den første vinter spillede vi hver søndag i en gymnastiksal på Gl. Lindholm skole. Her pakkede vi hver søndag morgen 18 små træbaner ud og spillede hele dagen. Vi dannede her en spæd økonomisk baggrund for klubbens fremtid. Træbanerne var ganske vist små (2,5 meter lange), men gav medlemmerne god træning og mulighed for at prøve forskelligt udstyr af.

Allerede i efteråret 1994 kunne vi indfri den første målsætning; vi åbnede dørene til klubbens indendørsanlæg. I de første år udgjorde de små træbaner anlægget her. Det var også på disse baner at begrebet ”Nordjyllands Open” blev født. I 2000 investerede klubben 120.000 kr. i 12 filtbaner, som i dag er klubbens samlingspunkt om vinteren.

I 1996 blev klubbens allerhøjeste ønske indfriet. Da vi den 27 april kunne holde reception og åbning af vores eget 18 huls internationale anlæg.

Efterhånden har Aalborg Minigolf Klub opnået høj status i Danmark, både med hensyn til sportslige præstationer, hvor vi efterhånden kan fremvise en lang liste af medaljetagere, både ved mesterskaber for hold og individuelle spillere, men også med hensyn til den høje standard på begge klubbens minigolfanlæg.

Uden at prale kan vi sige, at vi i dag, med placering på Lerumbakken, har et af Danmarks flotteste minigolfanlæg med udsigt over Limfjorden.

Begge klubbens anlæg bliver i dag besøgt af rigtig mange spillere som blot ønsker at hygge sig sammen med venner og familie. Disse mennesker byder vi også hjerteligt velkommen, mange af disse ‘hyggespillere’ bliver hængende som medlemmer.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/5/b/aalborgminigolfklub.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399